Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Fakt je, že bytová výstavba je nejslabším článkem tohoto režimu. Tu nevyřešíme jen čistým tržním mechanismem nebo poukazováním jak se stavělo za komoušů svépomocí. Poučme se jak to dělají třeba v Rakousku. Tady nejde o to dávat někomu státní byt za hubičku. Stavíme málo, draho a když jsem si přečetl inzerát - byty 4+1 v Praze, cena pod 10 milionů Kč, výhoda - včetně DPH, tak je to k pláči. Jistě Praha je jiný svět ale i zde žijí lidé s průměrnými a nižšími příjmy.

0 0
možnosti
MP

Tišice montérů dělníků bydleli na ubytovnách a na sobotu a neděli jeli k rodičům a teď to nejde aby někdo bydlel v ubytovně .Měl by dostat podle Vás sociální byt a my všichni bychom ho měli ještě zaplatit.

1 0
možnosti
Foto

Cesta do pekel může vypadat na první pohled sympaticky. Například jako socialistické budování bydlení pro mladé a seniory.

RvRvRv

2 0
možnosti
Foto

Víte, co je sendvičová generace? To jsme my, lidé ve středním věku, kteří se ještě starají o své studující děti a už o své nemocné rodiče. To je to "oboustranné obložení".

Mladí s rodiči žít nemusí, jen se prostě musí snažit. Startovací byty smysl mají, ale ne ten, který jim přisuzujete vy.

2 0
možnosti
VH

Víte, co je sendvičová generace? To jsme my, již dlouho senioři. Kteří bydleli s rodiči, případně i prarodiči, protože nebyl dostatek bydlení obecně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 698x
Jsem vystudovaný andragog a sociální pracovník se zájmem o dění ve městě Jihlava. Člen politické strany ČSSD a jeden ze zakladatelů původní workoutové skupiny Better way Jihlava. Držitel Ceny Rady města Jihlava za rok 2016. Zajímám se hlavně o sociální problémy seniorů, sociální věci a bezpečnost.

 

Seznam rubrik