Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je vidět, že už jste se přicucl  ke státnímu penězovodu a že svou budoucnost vidíte v utrácení a získávání peněz, které před tím stát uloupil konkrétním vlastníkům.  

Vše co tvrdíte a chcete jsou jen a jen keci. Proboha vzpamatujte se, nelze přece konat dobro na základě násilí proti jiným lidem.

0 0
možnosti
KK

Sociální bydlení ano, ale pouze pro ty, kteří si ho zasloužili a zaslouží.

1 0
možnosti
PV

P56e31t13r 71V76a52l18a

31. 3. 2015 11:14

Peníze končili a peníze mohly... trochu toho pravopisu prosím. děkuji

1 0
možnosti
JC

V okamžiku, kdy město vlastní "sociální" byty, musí je přidělovat zájemcům bez diskriminace podle rasy či národností nebo inteligence... Takové město bude rychle donuceno Šabatovou a Dienstbierem, aby do svých "sociálních" bytů umístilo vítekoho. Čím víc "sociálních" bytů město bude mít, tím víc tamtěch se do něho přistěhuje. A tím víc se to město také změní. K lepšímu rozhodně ne.

Žádný rozumný starosta dnes nebude městskému či obecnímu zastupitelstvu navrhovat výstavbu "sociálních" bytů, zejména ne těch se státní či eurodotací.

Tak to prostě je, že na lumpy a příživníky doplácejí hlavně ti, kteří jsou v maléru a pomoc své obce by vážně potřebovali a byli by za ni vděčni a svou obec by za to nijak nepoškozovali.

1 0
možnosti
LH

Paráda, město postaví sociální byty, umístí do nich ty potřebné ale okamžitě musí stavět další protože ti potřební je v rekordně krátkém čase zdevastují a znovu budou chtít "slušně" bydlet. A tak to půjde "Káčo kolem" do nekonečna :-P:-P:-P

0 0
možnosti
DK

Mnoho měst své byty prodalo, aby následně pracně hledalo, jak se dopracovat k sociálním bytům. Nicméně, sociální bydlení řeší snad jen dva roky a co pak dál?

0 0
možnosti
KK

Prodali je proto, aby  je nemuseli dát vítekomu.  Pak by z nich nejen nic neměli ale jen problémy a další finanční zátěž.

1 0
možnosti

"pro matky s dětmi a až potom tyto byty nabídnout lidem, kteří využívají mezer v zákonech státu" ?

A kampak zařadíte jeden z nejoblíbenějších způsobů využívání mezer, kdy matka s dítětem žije formálně jako samoživitelka, přestože žijí normálně s otcem dítěte/partnerem ve společné domácnosti?

4 0
možnosti
Foto

A90l22e23s 10U78r97b59a72n

31. 3. 2015 10:59

Ano, bohužel toto je také jedna z mezer, ale každý víme proč toto využívají. Stát bohužel nepodporuje rodiny.

1 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 698x
Jsem vystudovaný andragog a sociální pracovník se zájmem o dění ve městě Jihlava. Člen politické strany ČSSD a jeden ze zakladatelů původní workoutové skupiny Better way Jihlava. Držitel Ceny Rady města Jihlava za rok 2016. Zajímám se hlavně o sociální problémy seniorů, sociální věci a bezpečnost.

 

Seznam rubrik